#RiuadadeNassos

repte(también en castellano, al final)

A punt per la preparació de l’últim tram del Camino de Santiago. I aquest cop amb novetats!

Al realitzar els més de 300km que em queden, intentarem ajudar a una ONG com Pallapupas.

Utilitzar una plataforma de crowdfunding solidari que et permet crear un repte solidari i compartir-lo amb tots els coneguts, amics i familiars.

Les donacions es poden realitzar a partir de la web de crowdfunding  Mi grano de arena

A veure si ho podem aconseguir entre tots.

pallapupasQuan sóc a punt de realitzar la meva recta final del Camino de Santiago, vull compartir aquest repte personal amb un repte solidari.

Tinc pendent 310km del Camino de Santiago, sortint de Lleó fins arribar a Santiago. La data prevista per a la sortida és el 26 de maig i anar caminant aquests 310km que em resten.

La meva intenció és inundar el Camino de Santiago amb nassos vermells dels Pallapupas, fer una riuada de nassos i somriures.

Per aquest motiu em proposo recaptar els 310€, un euro per kilòmetre que separa les dues ciutats. Tot el que es reculli ens ajudarà a seguir omplint de vida els hospitals! va directament a la ONG Pallapupas

Per poder seguir-me utilitzaré l’etiqueta #RiuadadeNassos per twitter, així com a Facebook i per el bloc d’Inquietuds amb la mateixa etiqueta.


Repte2Cuando estoy a punto de realizar mi recta final del Camino de Santiago, quiero compartir este reto personal con un reto solidario. 

Tengo pendiente 310km del Camino de Santiago, saliendo de León hasta llegar a Santiago. La fecha prevista para la salida es el 26 de mayo e ir andando estos 310km que me restan.

Mi intención es inundar el Camino de Santiago con narices rojas de los Pallapupas, hacer una riada de narices y sonrisas.

Por este motivo me propongo recaudar los 310€, un euro por kilómetro que separa las dos ciudades. Todo el dinero que se recoja nos ayudará a seguir llenando de vida los hospitales! va directamente a la ONG Pallapupas

Para poder seguirme utilizaré la etiqueta #RiuadadeNassos en Twitter, así como a Facebook y por el bloque de Inquietuds con la misma etiqueta.


When I’m about to trace the final steps of the French Way of Saint James, I want to complete this personal challenge with a solidary challenge.

I am 310 km short of completing the Camino, the distance separating León from Santiago. I will complete the distance, by foot, starting May 26.

My goal is to fill the Camino de Santiago (Way of Saint James) with red clown’s noses from Pallapupas, to share smiles and laughter.

That is why my intention is to rise 310 €, one euro per each kilometre that I’m going to cover in this final stage. Every cent collected will be set aside to fill hospitals with life! It will be earmarked for the Pallapupas NGO.

If you want to follow me, I will be using the hashtag #RiuadadeNassos in twitter, as well as in Facebook and in the blog Inquietuds

segueix-nos al Facebook

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Camino de Santiago, Riuada de nassos i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s