Martits i mullers

Marits-mullersAutor:
Woody Allen

Direcció:
Àlex Rigola

Repartiment:
Andreu Benito
Joan Carreras
Mònica Glaenzel
Sandra Monclús
Mar Ulldemolins
Lluis Villanueva

Tornem de nou a la Villarroel, aquest cop per veurela proposta que Àlex Rigola realitza amb un guió de la pel·lícula estrenada el 1992 d’en Woody Allen.

Qüestionant la relació de la parella, la comèdia i el drama s’uneix en aquesta història. La estabilitat de la parella com a base.

L’obra trenca la barrera entre els actors i els espectadors, deixant-nos ser partíceps d’aquesta història. Tant quan ens parlen els diferents personatges, com la proximitat present en els sofàs que forman part de l’escenografia.

Com en les pel·lícules de Woody Allen, els diferents protagonites de la història parlen directament a l’espectadors. Per anar despullant les seves interioritats, tot i que desprès no és recíproc amb la resta de personatges. Trencant la famosa quarta paret entre l’actor i espectador.

Tal com s’ha comentat amb anterioritat, una obra totalment recomanable.
 
segueix-nos al Facebook

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Cultura, postfuncio, Teatre i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari