Tornem al Paral·lel amb #Mares! Maternitats a crits

Mares! Maternitats a crits

Mares! Maternitat a crits

Mares!
Maternitat a crits

Maternitats a crits (Motherhood Out Loud) una obra de teatre que no amaga en cap moment el que ens vol oferir. Un bon moment per riure i somriure amb les escenes que al voltant de la maternitat i relacions entre pares i fills ens ensenyen.

Hem pogut anar el dia de l’estrena i com era d’esperar amb la sala plena, però segur que és una constant en aquesta obra.

La veritat és que Mares! pot captivar a tothom amb el seu humor blanc, i no diguem als incondicionals fans de la Lloll Bertran.

No podem indicar quines actrius ens agrada més, cada una d’elles gaudeix del seu moment, la seva escena per demostrar la mare lluitadora, pacient, casolana, pesada o tafanera. És un treball en coral i totes tenen el seu moment. Totes? totes i l’Óscar Jarque.

Com ja van explicar en la presentació de l’obra, tothom es pot sentir identificat amb l’obra. Ja que tenim totes les mares a l’escenari, així com els fills.

En un primer moment ens pot recordar Red Pontiac, sobretot en una de les escenes del parc.

Guillem Clua ha adaptat a la realitat catalana, aquesta comèdia americana,  amb referències properes a la nostra societat.

MaresVersió: Guillem Clua

Direcció:
Oriol Tarrasón

Repartiment:
Sandra Monclús
Vanessa Segura
Lloll Bertran
Óscar Jarque
Mireia Gubianas

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Cultura, postfuncio, Teatre i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Tornem al Paral·lel amb #Mares! Maternitats a crits

  1. Miquel Gascon ha dit:

    No entenc sincerament com pots caure tant baix en fer una cronica d’aquest tipus de “teatre”. Ni que em paguesin per veure-la.

    • funkyover ha dit:

      Com he dit, aquest teatre (vulguem o no) té un públic que també va al teatre.
      Tot i que no li doni un 10, vaig riure algun dels acudits/ escenes. Un humor blanc.
      I no, no em paguen ni estic rebent res a canvi per aquest post.
      L’has vist?

Deixa un comentari