Presentació Terrats 2016 Coincidències

wp-1461131860165.jpeg

Ja hem arrencat la nova temporada dels Terrats. I aquest cop anem forts, estem convençuts que la programació que hem preparat us agradarà i us esperem que us animeu a apuntar-vos.

Però anem pas a pas. Aquest dilluns hem fet la presentació dels Terrats. Com l’any passat a l’Antiga Fàbrica Damm ens ha deixat realitzar la nostra Gala amb tots els amics que heu fet possible els anteriors Terrats. A més dels artistes que ens han acompanyat, hem tingut la sort de poder tenir en aquesta festa als amfitrions i els assistents als diferents Terrats. Tots vosaltres sou part de la #GentdeTerrat i els que feu possible que aquest projecte funcioni com una màquina de gran perfecció.

Hem pogut realitzar la presentació gràcies a Mireia Gubianes, una actiu que vam tenir amb Adela als Terrats, com a presentadora d’aquest any. Això si, ben acompanyada. Per la seva partenaire de l’any passat, Vanessa Segura (un altre coincident dels Terrats amb “Petits monstres”) i les Glorias Cabareteras, La Martínez i la Capitana, que van fer les delícies de tots els que ens van acompanyar.  Tot això amb el guió que ens va realitzar Helena Tornero (un altre coincident amb “Kabarett Protokoll” ).

Tot ben acompanyat de Toni Vinyals que ens va oferir un parell de cançons del primer Terrat d’aquesta temporada “Balla amb mi” que presentem el 6 i 7 de maig.

I la resta una mica de festa amb vi i cervesa per donar-vos les gràcies a tots plegats.

Segons el meu parer, una festa amena, no gens pesada i que segons les opinions de tots plegats va agradar (ja hem vist alguna crònica i veurem els seus comentaris els propers dies).

 

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Concerts i Música, Cultura, Noticies, postfuncio, Teatre, Teatre Musical, Terrats en Cultura i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari