Balla amb mi – Terrats de Coincidències

wp-1462575943539.jpeg

Doncs ja hem estrenat els Terrats d’enguany. Aquest cop amb teatre musical, portant Broadway als Terrats de Gràcia.

I com és habitual, patint pel temps que tindrem durant l’actuació. Com l’any passat amb l’ai al cor per si plou i no podrem realitzar-ho. Però com els Terrats no poden parar, tirem endavant i el temps ens acompanya.

Veure com és realitza un Terrat des de l’inici és màgic. Com anem realitzant el muntatge de l’escenari, on anirà el públic i veient l’assaig de l’obra. S’ha de pensar que en aquest cas, l’escenari és totalment diferent al que estem acostumats a veure en una sala de teatre. Juguem amb la llum natural i la posta de sol, a més amb l’ajut posterior de llum artificial.

I amb l’obertura de portes, comença la màgia per els assistents. Van pujant al Terrat i poden gaudir de les vistes, d’una cervesa o d’un vi i anar agafant el seu lloc. Tot i que la millor opció (sempre per a mi) és poder veure l’espectacle en diferents posicions i moure’s amb total llibertat.

Amb les primeres notes d’en Marc la comença tot, Toni Viñals surt a escena i per art de màgia tot comença a rutllar sense problemes. Aquest cop 6 càmeres de TV ens estan gravant, o sigui que en breu tindrem els Terrats al Canal 33 – Tria 33,  Xarxa TV, a més dels magnífics Shasta Daisy. I així fins al final de l’espectacle. On la gent pot apropar-se als autèntics responsables i fer una cervesa amb l’artista parlant de què li ha semblat.

Un espectacle més proper em sembla impossible. I en unes hores, tornem amb la segona part.


segueix-nos al Facebook

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Concerts i Música, Cultura, Teatre, Teatre Musical, Terrats en Cultura i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Balla amb mi – Terrats de Coincidències

  1. Retroenllaç: Imatges – Broadway als Terrats amb Balla amb mi | Inquietuds

Deixa un comentari