“Balla amb mi” puja als Terrats de Coincidències

Balla-amb-mi.4
Actor
Toni Viñals

Pianista
Marc Garcia-Rami

Dramatúrgia i direcció escènica
Xavi Casan

Ja fa un temps que vaig anar a veure “Balla amb mi” al Círcol Maldà. I al finalitzar la funció teniem una cosa molt clara, era un espectacle per pujar als Terrats a la propera temporada. I aquest dia ja ha arribat, el 6 i 7 de maig de 2016″Balla amb mi” als Terrats de Coincidències.

I no era per menys, teniem a un actor (no oblidem que és teatre!) que ja hem vist amb la cia Dei Furbi, al musical Mar i Cel o al 4Carmen que vam poder veure a finals d’any. Acompanyat del pianista Marc Garcia-Rami i la direcció de Xavi Casan.

Tenim un pòquer guanyador: comencem amb una gran veu, un gran pianista, una intel·ligent direcció i l’espectacular vista de Barcelona des dels Terrats. Què més volem? Doncs, pujar als Terrats a gaudir-ne.

Balla amb mi és un concert, és una obra de teatre, és ball; en definitiva és una experiència única. Durant una hora tenim 17 cançons del teatre musical nord-americà. Grans noms com Irving Verlin, Jason Robert, Richar Rodgers, Stephen Sondheim, Larson, … grans noms que aquest cop ens acompanyen. En poc més de 50 minuts veurem l’evolució del musical de Broadway.

Pensem que la temporada passada va exhaurir al Maldà i ja anem omplint els Terrats, o sigui que no us espereu o ja no tindrem més possibilitats de poder veure-ho.

Vols comprar-ne una entrada per aquest espectacle? Doncs aquí tens el link per fer-ho, o directament a la web de Coincidències.


segueix-nos al Facebook

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Concerts i Música, Cultura, postfuncio, Teatre, Teatre Nacional, Terrats en Cultura i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari