Pequeños monstruos, un altre èxit que ha pujat als #Terrats

Pequeños monstruos 009De petits, creiem que els “Pequeños monstruos” es troben sota el llit o dintre dels armaris, quan es troben dintre de nosaltres mateixos.

Són aquests monstruos que Marilia Samper treu, es despulla per explicar el seu alter ego en aquests personatges.

Pequeños monstruos va ser un espectacle que es va representar a la Nau Ivanow en un primer moment. Posteriorment, Coincidencies va programar-ho en un dels terrats teatrals que més va agradar, i per petició del públic, s’ha tornat a programar(i aquest cop dues vegades).

L’argument és senzill, en un terrat qualsevol d’una ciutat qualsevol, una parella es planteja el futur de la seva relació. I l’aparició d’un tercer personatge fa que aquesta situació arribi a uns límits inimaginables i a la vegada reals.

És una comèdia hilarant, que ens reflecteix com som nosaltres mateixos, sense embuts.

I com en les altres ocasions, s’ha pogut veure a Marta Aran, Vanessa Segura i David Vert; van donar als espectadors una lliçó del nou teatre que ara podem veure a les sales.

Vanessa Segura es va fer seu el personatge. Té els moments més brillants de l’obra. Tot i que Marta Aran i David Vert realitzen uns papers magnífics. I el millor de tot, el fet de tenir-los al costat, estar dintre de l’escena ho ha fet tot molt més íntim.

Les sales de Teatre han d’estar atents amb aquesta obra.


segueix-nos al Facebook

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Cultura, postfuncio, Teatre, Terrats en Cultura i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Pequeños monstruos, un altre èxit que ha pujat als #Terrats

  1. Retroenllaç: Presentació Terrats 2016 Coincidències | Inquietuds

  2. Retroenllaç: L’Alegria | Inquietuds

Deixa un comentari