I @elTantarantana s’omple d’emoció

1-ovidiaResulta que la companyia belga La Societé de la Mouffette ha vingut a Barcelona, dintre de la V Cicle de companyies en Xarxa, al Teatre Tantarantana. I ha passat una mica amagat entre els espectadors.

I s’ha de dir que ha estat un espectacle genial. Una proposta arriscada per part d’aquesta companyia formada per joves.

Et sorprèn des de l’inici de l’espectacle, amb personatges foscos i ambigus. Tot i així, creen una atmosfera poètica i un fil narratiu amb diferents salts, tant d’escenari com de temps.

1-ovidia-4Tot i que la manipulació de les titelles es realitzen amb una o dues persones (segons del moment) i a cara descoberta, tenim una gran connexió entre ells i no desentona en l’obra.

Hi ha moments poètics, com el ball d’embrions inicial, o l’efecte de la tempesta.

Al final manipulen les titelles i els sentiments dels espectadors. Com dic, una pena que no s’ompli el tantarantana amb aquesta proposta totalment magnífica.

Ovidia_Coeurs_en_transit

Producció:
La Société de la Mouffette

Titellaires
Esther d’Andrea
Lucas Escobado
Vera Glez

 
segueix-nos al Facebook

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Cultura, postfuncio, Teatre i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari