NorwayToday

Norway_today-LA_SECADirecció:

Àlex Mañas

Ajudant de direcció:
María García de Oteyza

Repartiment:
Mariona Tena
Joan Carles SuauUna noia a la recerca d’algú que comparteixi un obtectiu, suïcidar-se en companyia. I en un xat troba a aquella persona que vol acompanyar-la en el seu camí.

En aquesta història, basada en fets reals, la Julie i l’August aniran destapant les seves pors i teixint una amistat allunyada dels convencionalismes. El xoc d’aquestes personalitats singulars despertarà sentiments inesperats.

Des d’un primer moment ens trobem a Joan Carles Suau estirat al terra, amb la mirada perduda. Pot ser que siguin 10 o 15 minuts fins que tothom és al seu lloc. Però ja et sents una mica incomodat. Veus els seus ulls d’aprop i sents les seves llàgrimes.

Norway_today_2El joc de les imatges minimalistes, amb les projeccions, ha estat el menys encertat de la posada en escena.

M’ha agradat el treball de Mariont Tena i Joan Carles Suau, he pogut veure el dolor, la desesperació en la seva interpretació. Tot un encert poder anar a La Seca a veure-ho.

Com sempre un tema una mica tabú per la societat, voler finalitzar amb la teva existència. A cap dels dos els falta gens, ni tampoc tenen gens que perdre; potser, justament, aquest sigui el problema.

Volem socialitzar a través de les xarxes, en aquest cas un xat, i sobreviure d’aquesta jungla (fins i tot digital)  per arribar a la nostra fi.

 

segueix-nos al Facebook

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Cultura, postfuncio, Teatre i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari