Teatre estiuenc al Teatre Gaudí

Hem començat aquesta nova temporada teatral de la mateixa forma que l’anterior. Al Teatre Gaudí i amb una obra d’Iván Campillo.

Una obra fresca, totalment recomanable amb les calors d’agost. On el primer que fan és treure un somriure.

Teatre Gaudí

Teatre Gaudí

Després de triomfar l’any passat amb una de les comèdies d’èxit de la temporada, “Tu digues que l’estimes”, la companyia Apunta Teatre torna de nou i sembla que vol repetir el mateix èxit al Teatre Gaudí amb “Totes les parelles ho fan”.

Amb un punt de partida de inequívocs, es realitza una trama amb embolics que agrada força a la gent. Han volgut que la gent que no va normalment al teatre comenci a fer-ho i la veritat és que ho aconsegueixen.

Desprès de l’èxit de “Tu digues que l’estimes“, la companyia Apunta Teatre torna a la sala de Barcelona ara amb “Totes les parelles ho fan”.Com l’any passat amb una comèdia dirigida per Iván Campillo al Teatre Gaudí. Avui s’estrena “Totes les parelles ho fan” una comèdia sobre els embolics de quatre personatges.

S’ha de comentar que el treball que realitza Ramón Godino de l’Angel, un professor de Ioga, amb aquell perfil sà, optimista i totalment tranquil però  amb problemes de comunicació amb el sexe oposat; és dels que més riallades consegueix.

Totes les parelles ho fanL’obra en general, és molt semblant a l’anterior. Pot ser que no passarà com una obra transcendental. Però traspassa al teatre algunes de les comèdies o sitcom que tan bé han funcionat a la Televisió.

Per cert, una cosa que m’ha agradat gratament, és veure el Teatre Gaudí totalment ple. Tot i ser agost, no hi van quedar entrades disponibles.

S’ha de dir que connecta amb el públic, enganxa en un primer moment per aquells acudits que diuen els personatges. Molt probablement necessita treballar els personatges.

Esperem que aquest inici teatral, es pugui tornar a veureals altres teatres on anirem durant aquesta temporada.

Per cert si vols anar a veure-la tens del 21 d’agost de 2013 al 29 de setembre de 2013 al Teatre Gaudí

Si t’ha agradat l’entrada,… comparteix a les teves xarxes socials favorites!!

Totes les parelles ho fan

Dramatúrgia i Direcció:
Ivan Campillo

Repartiment:
Sílvia Forns
Ramon Godino
Laura Sancho
Raül Tortosa
Carme Contreras

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Cultura, postfuncio, Teatre i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari