L’avar de Molière

avar1_470 Direcció:
Olivier Benoit i Miquel Gallardo

Interpretació:
Miquel Gallardo i Olivier Benoit

Idea original:
Jordi Bertran


L’avaricia a flor de pell. Un usurer i especulador, vell, sense amics. El personatge de “L’avar” de Molière aquest cop amb aixetes, tubs i tot el relacionat amb el preuat or de l’aigua.

Un espectacle on la màgia i l’emoció a partir de tubs, ampolles i aixetes esdebé un clàssic tant del teatre, com del teatre d’objectes. No és estrany que aquest espectacle per a totes les edats ha tingut més de 1.300 funciones en 20 països diferents; a més de guanyar diferents premis.

cartell_avarLa companyia Pelmàtec amb Miquel Gallardo al capdavant, ja ens va mostrar la creativitat amb Don Juan. Memória amarga de mí i posteriorment Diagnòstic Hamlet on podiem veure la seva tècnica a l’hora de manipular i interpretar les titelles.

Ara amb aquesta versió de L’avar de Molière podem veure com a partir d’objectes qüotidians (com aixetes com personatges principals) pot deixar volar la imaginació de l’espectador.

segueix-nos al Facebook

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Cultura, postfuncio, Teatre i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a L’avar de Molière

  1. Retroenllaç: Don Juan | Inquietuds

Deixa un comentari