El Rei Lear, un imperdible per aquestes dates

ReiLear Adaptació:
Lluís Pasqual

Repartiment:
Aleix Albareda,
Marcel Borràs,
Jordi Bosch,
Jordi Collet,
Laura Conejero,
Núria Espert,
Míriam Iscla,
Teresa Lozano,
Ramon Madaula,
Julio Manrique,
Òscar Rabadán,
Andrea Ros,
David Selvas,

Carles Algué, Alberto Díaz, Eduard Lloveras, David Menéndez, Xavier Mestres, Martí Salvat, Josep Sobrevals, Joan Sureda, David Teixidó i Samuel Viyuela.

Ahir, vaig poder assistir a la funció de El rei Lear amb direcció de Lluís Pasqual. I el primer que puc dir és que vaig sortir amb ganes de més, i totalment entregat a l’obra.

S’ha de dir que és l’obra de la Núria Espert, encara que la triada formada per Julio Manrique, David Selvas i Ramon Madaula estan esplèndids. Sense deixar de esmentar el gran treball de Teresa Lozano.

Teresa Lozano, en el seu paper de bufó del rei, que entre bromes, versos i cançons ens indica que succeirà és un paper divertit i un caramel per aquesta actriu.

Una primera part genial, encara que trencada per aquests 20 minuts de descans, i que demana continuar sense parar. I una segona part, encara millor.

ReiLear2
Per deixar-te emocionar d’inici a fi. La tragèdia de confondre l’amor de les filles per acabar embogint per aquest error, és pot apreciar en el treball de Núria Espert. Un gran treball físic que transmet l’emoció en cada moment, però sobretot en la segona part.

Per cert, si podeu escollir, les millors butaques a partir de la tercera fila. I tingueu en compte que tindreu dos ensurts a l’inici de la funció.

No dubto que omplirà durant aquestes 4 setmanes (fins el 22 de febrer). Pot ser una d’aquelles obres que tothom parlarà durant força temps.

segueix-nos al Facebook

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Cultura, postfuncio, Teatre i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a El Rei Lear, un imperdible per aquestes dates

  1. Retroenllaç: Premis Butaca 2015 | Inquietuds

Deixa un comentari