Una petita joia musical en la cartellera de Barcelona, Marry me a little

El talent musical de Sondheim traspasa fronteres i formats

Marry me a littleJa en la presentació de la programació del Teatre Lliure ens va agradar, veure un musical i un Sondheim en la cartellera catalana. Per els amants del teatre, veure que el teatre (sobretot el públic) aposti per el genere musical, és tota una alegria.

Tot el que fem, pot ser utilitzat posteriorment. Segurament és el que va pensar Stephen Sondheim, i amb el que va deixar de costat per altres musicals, ha pogut construir un musical molt emotiu.

Amb un escenari minimalista, sense cap tipus de diàleg entre els dos personatges; es construeix una història on la soletat i l’amor/desamor convinen amb les magnífiques veus de Toni Viñals (guanyador del Premi Butaca al Millor Actor Musical) i Mone Teruel. Tot acompanyat del pianista i director musical Xavier Torras (Over the moon).

Igual que Over the moon, no estem davant d’una obra de teatre, ni d’un musical. És un petit concert coreografiat amb un fil que acompanya a la història de dues persones.

Aquest cop Toni Martín que debuta en la direcció de teatre musical, ha superat amb nota el repte, tot cuidat amb detall.

Tenim un parell de moments memorables, que ens oblidem del concepte de concert teatralitzat. D’altres divertits (moment gimnàs). Tots ells resolts amb gran maestria.

Marry me a littleTot i que l’estil musical dels dos actors semblan totalment diferent, les seves veus coordinen amb gran maestria. Tant en aquelles que canten per separat, com les que canten conjuntament.

Dues veus totalment diferents, amb registres diferents, es coordinen a la perfecció, les seves veus combina en les converses cantades amb un bon resultat.

Lluis Pasqual ja ho va comentar a la presentació de Marry me a little, ens trobem amb “Sondheim, el Shakespeare dels musicals”. I amb total encert.

Marry me a little

Marry me a little

Marry me a little

Dramatúrgia
Craig Lucas i Norman Rene

Direcció:
Toni Martín

Direcció musical i músic:
Xavier Torras

Repartiment:
Mone Teruel
Toni Viñals

 

segueix-nos al Facebook

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Cultura, postfuncio, Teatre, Teatre Musical i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Una petita joia musical en la cartellera de Barcelona, Marry me a little

  1. Retroenllaç: Nominats de la XX edició dels Premis Butaca 2014 | Inquietuds de @funkyover

  2. Retroenllaç: Guanyadors Premis Butaca 2014 | Inquietuds de @funkyover

Deixa un comentari