Només un anunci – Sala FlyHard

Res i ningú és el que sembla a Només un Anunci

nomes-un-anunciCom sempre és un plaer tornar a la Sala FlyHard, un d’aquells llocs que sempre et pot sorprendre el que et trobaràs a l’escenari.

I aquest cop tenim una obra relacionada (inicialment) amb la publicitat. Un món on tothom pot opinar sobre un simple anunci d’aigua i on una reunió moderada pot tenir un resultat totalment inesperat.

En la primera part de l’obra, on es realitza el focus group i presentació dels personatges; és on l’obra agafa embranzida i comença amb els acudits i gags que més agraden al públic. Amb un ritme frenètic que va embolicant la troca.

És aquest el punt fort de l’obra, en la comèdia i aquest ritme de no parar, on els personatges dibuixats per Alberto Ramos aconsegueixen seduir al públic de la sala.

Només un Anunci

Només un Anunci

Amb una història ben portada dintre de l’humor. A partir d’aquest moment, la història fa un gir per desenvolupar uns elements enrevessats on l’atenció del públic es perd una mica. Deixant alguns acudits al final.

En definitiva, una comèdia amb un ritme embogit, on l’intent de realitzar un thriller perd aquella frescor de l’inici. Tot i així, pots passar un moment molt divertit. L’obra funciona per el treball dels actors, sobre tot el personatge de Roger Cantos.

Només un anunci - Sala FlyHard

Només un anunci – Sala FlyHard

Dramatúrgia:
Alberto Ramos

Direcció:
Carles Mallol

Repartiment:
Marta Corral
Roger Cantos
Alícia Puertas
Joan Sureda

segueix-nos al Facebook

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Cultura, postfuncio, Teatre i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a Només un anunci – Sala FlyHard

  1. Miquel Gascon ha dit:

    En total desacord amb la teva visió. Els actors treballen força bé, però l’obra en si és un gran nyap. No té la categoria suficient per representar-se a la nostra estimada FlyHard. Un gran error dels actuals directors de la Sala.

    • funkyover ha dit:

      Tens raó, l’obra no és de les millors que han trepitjat la Sala FlyHard; tot i que el seu començament sembla prometedor encara que decau quan deixen de costat la part del Focus Group..
      Veurem les següents propostes de la Sala.

      • Miquel Gascon ha dit:

        Jo estimo la FlyHard moltíssim, perquè he viscut dins d’aquesta sala, moments extraordinaris. Li desitjo per tant el millor, perquè la considero una mica “meva”… per això mateix crec que aquesta vegada s’han marcat un auto gol. Esperarem amb ganes la següent proposta….. però esperarem a veure les critiques primer, cosa que amb la FlyHard ens hem tirat sempre de cap.

  2. funkyover ha dit:

    Hem d’esperar a finals de març per veure la següent proposta, a veure que tenim a continuació…

Deixa un comentari