Un win win a la cartellera amb #Losers

LosersSi Marta Buchaca ens va enamorar a tothom amb Litus, ara anem a un altre registre totalment diferent. Una comèdia amb un text rodó, amb situacions que ens fan riure i una Alba Florejachs genial.

Tenim amb Losers una comèdia rosa, on noia soltera i un noi dependent acaben de trobar-se. Situacions d’enamorats o quotidionitat entre dues persones.

S’ha de dir que aquesta obra tenim dues parts molt diferenciades.

La primera, i per a mi la millor, la part en que els protagonistes es conèixen a la tenda. És la part on més podem riure i entra en les situacions còmiques de la funció. El poder conèixer la parella i les situacions que porta.

L’altre, sense desmerèixer , és la part de la parella com a tal. El conèixer als sogres, o millor dit els minuts anteriors.

Losers és aquella comèdia romàntica que et deixa un bon gust de boca, sense ser empalagosa com pot passar en les comèdies romàntiques del cinema.

Com he dit Alba Florejachs està genial (com podem veure ultimament) i Jordi Díaz fa el que pot, tapat per la genialitat de l’Alba. Sembla que Jordi Díaz fa les repliques que necessita l’Alba per poder brillar en tot moment.

si_218_0
Dramatúrgia:
Marta Buchaca

Direcció:
Marta Buchaca

Repartiment:
Alba Florejachs
Jordi Diaz

segueix-nos al Facebook

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Cultura, postfuncio, Teatre i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari