Observin aquests fills de puta

Observin aquests fills de puta

Centre de les Arts Lliures

Companyia:
Dúo Fàcil

Direcció:
Juanjo Cuesta-Dueñas

Autoria:
Adrián Perea

Intèrprets:
Marc Domingo –
Cristina Martínez –
Francesc Marginet Sensada –
Clara Mingueza –
Abel Reyes Alabart –
Marc Tarrida Aribau

Observin aquests fills de puta és una comèdia que vol reflexionar sobre qui, o els qui, decideixen realment sobre el nostre futur. Sobre aquells llocs i condicions en què es prenen les decisions que conformaran el nostre mode de vida. Sobre com la corrupció està normalitzada al nostre dia a dia, amb l’única diferència que uns roben diners públics i altres només bolígrafs a Disneyland.

Torno a una nova proposta de Dúo Fácil. Si ja vaig riure de valent amb “Bollywood, Bombay, Barcelona” la primera proposta que vaig veure d’ell, i amb “Y me morí” ja tenía ganes de veure aquesta proposta.

Ara ja no són els tres integrants de les anteriors propostes, ara Francesc, Marc i l’Abel s’han unit a altres tres actors per presentar aquesta nova proposta.

Aquest cop ens trobem amb una obra de diferents escenes amb un denominador comú: els polítics, presidents de clubs de futbol, el poder i la corrupció per enfotre’ns d’ells i dir les veritats.

Comencem amb un president d’un dels clubs de futbol més important amb el president de govern. Tot per demanar una nova llei per reconèixer els dofins com animals de companyia. Amb aquest inici es van succeint diferents esquetxos sobre el poder i la corrupció durant unes dues hores.

Hi tenim de tota mena, el dels romans i l’apunyalament del Cèsar és dels que més he rigut, però el de la família té moments hilarants. Hi ha d’altres que s’han fet una mica pesats per la duració, però en definitiva tenim un espectacle molt recomanable per anar a riure i passar una bona estona.

Una gran feina de direcció dels actors i de l’escenografia per poder representar diferents espais on passen les accions i un moviment perfectament sincronitzat.

Diuen que estan molt orgullosos de la feina feta i no és per menys. Han fet un gran treball i es veu en escena. S’han acompanyat d’uns grans actors per fer-ho.

Igual que amb les altres dues propostes que he vist, és una bona obra per desconnectar i riure. No perdeu l’oportunitat

Aquesta imatge té un atribut alt buit; el nom de fitxer és riuada2.jpg
10a edició de la campanya solidària #RiuadadeNassos

Apadrina 1 Somriure per ajudar a l’ONG Pallapupas, pallassos d’hospital, amb la campànya #RiuadadeNassos

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Cultura, Noticies, postfuncio, Teatre i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari