Et vindré a Tapar, un text amb força

-Et_vindre_a_tapar2

Iniciem un viatge doble, primer en la nova temporada del Teatre La Vilella, un espai desconegut i que s’ha de descobrir el més aviat possible.

I segon per l’obra que hem iniciat en aquest nou espai. Una obra de petit format i de gran qualitat.

Estem davant un viatge de tres amigues a la recerca del marit d’una d’elles que ha desaparegut. Amb un aire de postguerra, ens embarquem en un trajecte per les pors de les protagonistes.

Un text que podria ser com la dels altres, però que no ens deixa indiferents.

Ens vesteixen una història en petits relats. I la força interpretativa de les 3 actrius, i d’un protagonista addicional amb els efectes sonors que tenim durant tota l’obra.

vertical_02_1_TAPARS’ha de dir que atrau des d’un primer inici la força que aquelles dones de la postguerra. Les 3 actrius estan genials, amb diferents formes enginyoses ens transmet diferents emocions. Podem passar de l’angoixa al somriure sense adonar-nos.

És una obra que ens emociona per els diferents perfils que ens ofereix.

I com vaig indicar quan vaig anar-hi, el descobriment de la violinista Roser Farré. Amb el so del violí i amb una taula de so totalment imaginativa, genera tots aquells sons que ens indueixen en la història.

I ara torna del 13 al 23 de novembre, per tots els que no van poder gaudir-ne en la temporada passada. I a més, un nou espai que segur que tornarem de nou.

Et_vindre_a_tapar
Direcció:
Roger Ribó

Repartiment:
Maite Bassa
Montse Bernad
Blanca Solé
 
segueix-nos al Facebook

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Cultura, postfuncio, Teatre i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a Et vindré a Tapar, un text amb força

  1. Retroenllaç: Diuen que només la punteta i la te la fiquen fins al fons “Confidències a Al·là” | Inquietuds de @funkyover

  2. Retroenllaç: Programació Teatre Aurora | Inquietuds de @funkyover

  3. Retroenllaç: Terrats en Cultura 2015 | Inquietuds / Riuada de Nassos

  4. Retroenllaç: Estima’m que tinc pressa | Inquietuds

Deixa un comentari