La conferència de Wannsee

conferencia.jpg
Direcció:
Pavel Bsonek

Repartiment:
Jordi Gràcia i Vallès,
Carles Goñi,
Jose Pérez-Ocaña,
Òscar Intente,
Roger Batalla,
Xavier Pàmies,
Oriana Bonet,
Sergi Marcos,
José Ángel Rico,
Lluís Ruf,
José Tobella,
Miquel Simó,
Ignasi Guasch,
Carles Martinho,
Edgar Moreno

Anem a l’estrena de “La conferència de Wannsee” a La Casa de la Seda. Un espai més que adient per poder reproduir una de les conferències més detestable que ha tingut els últims anys.

Parlem d’una reunió que va tenir lloc el 20 de gener de 1942 on 15 dirigents alemanys i del Partit Nazi van formalitzar la “Solució final per exterminar la qüestió jueva”.

Com he comentat l’espai va ser adient per la magnificiència del lloc. Però a la vegada juga una mica a la contra al no tenir una gran visibilitat del lloc, i el poc espai que deixa per tots els actors.

Tret d’aquest petit inconvenient, la història és prou atractiva per estar pendent els 80-90 minuts que dura l’obra. Al ser una obra coral, el pes de l’obra recau més en tota la història que no en un dels actors. Però a la vegada, hi ha alts i baixos en la mateixa.

El fort d’aquesta obra són els diàlegs que inicialment és van dir durant aquesta conferència. Paraules gèlides i sense cap humanitat que es van dient durant la reunió.

segueix-nos al Facebook

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada ha esta publicada en Teatre. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari