Hàbitat (doble penetració)

HABITAT

Hàbitat (doble penetració)

Direcció:
Roger Torns

Repartiment:
Diana Gómez,
Georgina Latre,
Maria Hernàndez,
Jaume Viñas i
Rafa Delacroix


Aquest cop a l’últim moment per anar al Teatre Tantarantana i veure una de les propostes guanyadores del cicle de creació escènica DespertaLab 2018.

DespertaLab 2018 aposta per donar visibilitat a joves creadors (locals o a nivell internacional), i tant que ha donat visibilitat en aquesta proposta. És una obra escrita i dirigida per Roer Torns, en un encreuament d’històries connectades entre elles amb un nexe en comú, les xarxes socials.

A partir d’uns textos que han creat directament els actors, s’ha creat aquest muntatge en un espai que ens sembla una mena de pantalla de mòbil. On tot el que succeeix és per cridar l’atenció dels que estem a les butaques. El contacte que els joves realitzan amb la societat és a través de la pantalla, sense cap mena de comunicació real. Una visió sobre la comunicació dels joves (i a vegades no tant joves) davant la societat.

Parteix d’una premisa molt interessant. A més van retransmetent (*) la funció en Stories de l’Instagram. I al tornar a casa el primer que he fet ha estat anar a veure les diferents Stories i m’he trobat que no existien (*), ha estat un moment de XOF!! ja que volia veure que retransmetrien durant la funció. Veure les diferents visions del protagonistes del que succeeix en el seu món i a la resta del seu hàbitat (moment en que el públic ens veiem en les pantalles). Ha estat una pena, ja que al no veure-ho en directe podiem veure-ho en diferit.

La proposta m’ha encantat, donar veu a la comunicació dels joves, ara falta que els joves assisteixin aquests dies que queden al Tantarantana. La veritat és que val la pena i veure que en pensen al veure’s reflectits. És una obra creada i realitzada per joves i que va més dirigides als joves.

No sé com ha anat la resta de dies, però avui el públic no ha estat pendent de treure el mòbil per començar a fer fotografies, publicar-ho i sere partícep de la història. El públic d’avui ha estat més pendent del que succeeix a l’escenari.

segueix-nos al Facebook

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada ha esta publicada en Teatre. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari