Pares Normals

Actors/Actrius
Enric Cambray,
Júlia Bonjoch,
Albert Pérez,
Annabel Totusaus,
Lucía Torres,
Bernat Cot,
Víctor Gómez,
Anna Herebia i
Rafaella de Assis / Laia Pérez, Ona Mas, Emma Alegret

Idea original i Música Original:
Els Amics de les Arts

Direcció escènica:
Sergi Belbel

Pares Normals és una comèdia musical creada pel grup musical Els Amics de les Arts, el dramaturg Marc Artigau i la productora Minoria Absoluta. Aquest espectacle amb cançons originals parla de la paternitat i maternitat, la mort i l’amor, des de l’humor i la sensibilitat.

Una experiència que presenta un muntatge dirigit escènicament per Sergi Belbel, interpretacions amb uns grans actors i música d’Els Amics de les Arts. Té tots els números per ser un dels musicals de la temporada.

Tot i tenir una trama molt simple, amb un fil argumental que ens porta a diferents situacions vistes de mica en mica comences a gaudir. Tenim una part explicada per Enric Cambray tal com la serie “Como conocí a vuestra madre” i entrellaçat la Júlia Bonjoch fa el mateix amb “Como conocí a vuestro padre”.

És una comèdia musical per passar una bona estona, molt dinàmica i ideal per anar a disfrutar-la. Crec que els fans d’Els amics de les Arts no sortiran defraudats, les famílies podran gaudir-ne d’aquests dies i la resta podrem gaudir-ne d’unes bones actuacions de grans actors.

La història pot ser tan real com imaginada, saber si som/serem un bons pares. Parlen de la familia, de l’amor, la mort i tot amb bons resultats sense caure en paternalismes.

Tant les cançons com els canvis de situacions, fan que els 90 o 100 minuts de l’obra sigui trepidant. Passant d’una escena a l’altre sense decaure en el ritme de l’obra. A més, una obra músical amb banda en directe.

Enric Cambray ja ens ha demostrat moltes vegades que pot ser un gran còmic o actor de text, i aquí es nota la seva experiència. A més molt ben acompanyat de Júlia Bonjoy que és la seva parella en aquesta obra ;). Però Annabel Totusaus i Albert Pérez fan grans papers. Fins i tot la resta d’actors hi ha moments que tenen un cert protagonistes i guanyen la reacció del públic.

Vaig gaudir-ne de valent, necessitava un moment de desconnexió i va ser l’obra que necessitava.

Aquesta imatge té un atribut alt buit; el nom de fitxer és riuada2.jpg
10a edició de la campanya solidària #RiuadadeNassos

Apadrina 1 Somriure per ajudar a l’ONG Pallapupas, pallassos d’hospital, amb la campànya #RiuadadeNassos

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Cultura, Noticies, postfuncio, Teatre, Teatre Musical i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari