Gospel meets Flamenco

Direcció:
Ramon Escalé

Músics:
​Paula Domínguez​ (veu i palmes) –
Anna Colom​ (veu i palmes) –
​C​armen Cortés​ (veu i palmes) –
Martí Serra​ (Tenor & Soprano Sax) –
Marc López​ (Guitarra flamenca) –
Ismael Alcina​ (Bass) –
David Domínguez​ (Percussió) –
Ramon Escalé (Orgue)

Aquest cap de setmana una proposta diferent. Un concert especial al Casino l’Aliança de Poble Nou.Una fusió entre dues cultures, el cant de Gospel i el Flamenco. Dos mons inicialment separats, però amb molts punts de connexió.

La força, la passió, la visceralitat dels dos estils s’han unit en aquesta proposta. Una proposta que fa dotze anys que s’està realitzant per fer la presentació en el Festival de Gospel de Barcelona . El pianista Ramón Escalé va proposar a la cantant Paula Domínguez fer un espectacle diferent, una proposta original i a la vegada atrevida tal com van comentar durant el concert. Es veu que és un concert que s’ha realitzat amb molt entusiasme.

El públic assistent ha gaudit de valent. Aplaudint, cantant, d’en peus fins al final de festa final.

La feina entre Escalé i Domíngez ha unit diferents cants espirituals i altres temes més contemporanis adaptats als aromes del “flamenco”. Un d’ell, ens ha comentat, que van poder escoltar en una versió que van poder descobrir a les xarxes. I com ha sonat en directe, una meravella.

Aquest muntatge on conviu el soul i el cante jondo, l’harmonia amb l’ànima; m’ha fet entrar en un món que desconeixia. I aquest mestissatge, ha estat la porta d’entrada

Aquesta imatge té un atribut alt buit; el nom de fitxer és riuada2.jpg
10a edició de la campanya solidària #RiuadadeNassos

Apadrina 1 Somriure per ajudar a l’ONG Pallapupas, pallassos d’hospital, amb la campànya #RiuadadeNassos

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Teatre i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari