Un Parking d’Hivern a l’alçada amb #Woyzeck

WoyseckSembla una tradició que s’ha de complir, el Parking Shakespeare d’estiu i el d’hivern.  Si el primer ens espera una obra del dramaturg anglès, amb el fred ens espera la sorpresa (l’any passat amb Pell de Mercuri de Philip Ridley i aquest cop amb Woyzeck de Georg Büchner).

I l’espera ha donat els seus fruits. Una proposta totalment radical i a l’altre extrem del que podem veure a l’estiu.

Per començar el lloc, Palo Alto. Ara a més de les empreses de disseny que tenen despatx (amb Javier Mariscal al primer), la companyia Parking Shakespeare s’hi instala durant dues setmanes. Encara que en un primer moment ens pot tirar endarrera, tot s’ha de dir que no és tant difícil trobar-ho. I el lloc escollit guanya per l’acústica que té.

Com en anteriors propostes, s’ha anat a la recerca d’un nou candidat per dirigir l’obra. I aquest cop a recaigut amb Marc Rosich.

El treball dels seus actors ha estat a l’alçada, del millor del que he vist d’aquesta companyia (únicament he vist els 4 últims muntatges). Un bon treball de direcció d’actors i de l’espectacle.

Tant el treball d’en Carles Gilabert presentant-nos un Woyzeck totalment deshumanitzat, en constant pressió de la societat; com el paper d’Ester Cort. S’ha realitzat una direcció d’actors totalment exemplar.

I per fí, sembla que al final ho escriuré correctament Woyzech  (que no Woysech)  s’ha de veure, encara que teniu pocs dies. Fins el proper 14!

Cartell de WOYZECK by Isaias Fanlo

Cartell de WOYZECK
by Isaias Fanlo

WOYZECK

Versió i direcció / Marc Rosich

Actors
Marie / Ester Cort
Andres / Adrià Díaz
Tambor Major / José Pedro García Balada
El nen / Pep Garcia-Pascual
Woyzeck / Carles Gilabert
Käthe / Ariadna Matas
Doctor / Santi Monreal
Capità / Ricard Sadurní

 

 

segueix-nos al Facebook

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Cultura, postfuncio, Teatre i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Un Parking d’Hivern a l’alçada amb #Woyzeck

  1. Retroenllaç: Una temporada de reposicions teatrals | Inquietuds de @funkyover

  2. Retroenllaç: Les Males Persones | Inquietuds

Deixa un comentari