Un camí emocional a partir #Equilibristes dels Farrés Brothers

EquilibristesDramatúrgia:
Jordi Palet i Puig

Direcció:
Jordi Palet i Puig.

Repartiment:
Pep Farrés

Músics:
Pep Massana,
Adrià Bonjoch,
Pep Coca.
Si fa un parell d’any vaig veure Equilibristes al Teatre Aurora d’Igualada i em va captivar, aquest cop no ha estat menys.

Equilibristes2
El Teatre Almeria presenta un regal per els sentits, amb música en directe, format per els Components dels amants de Lulú. Pep Farrés juga amb emocions i sense fer gaire equilibris en els nostres sentits, ja que entren directament al cor per emocionar-nos.

Tot l’escenari esta amb artilugis que ajuden a crear el seu propi univers, aliat amb la música i músics que interactuen directament amb el Pep.
La història és senzilla; un petit accident com una relliscada en un pas de vianants, provoca un gir en un home senzill. A partir d’aquest fet, podem conèixer una història i com la paraula, els gestos i ninots ens transporten durant tota l’estona.

Equilibristes3És una obra per a totes les edats, per què no podem gaudir-ne d’una obra com si només fóssim nens?

Nota: Un cop surts de l’espectacle, una gran sensació de satisfacció et pot recórrer per el cos. No és contradictori, tot i que és contagiós

S’ha de dir, tal com es va comentar al final de l’obra; que és una magnífica obra per estar representada a la Seca. Tant per l’escenari i posició dels espectadors, com per l’ànima que respira l’obra (en el mateix camí que la Seca).

segueix-nos al Facebook

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Cultura, postfuncio, Teatre i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari