Comencem amb el joc del Teatre, #RojoONegro

El Joc del Teatre al Círcol Maldà


Dramaturgos-Cartel-ok-A vegades vas a veure segons quines propostes i resulta que et sorprenen gratament. I aquest ha estat un d’aquests moments. Una nova forma de veure teatre, o millor dit el joc del teatre.

Més que mai, anem a veure una obra única en cada funció. A veure, tampoc és cert; ja que cada funció pots veure repetit el mateix text en un altre context totalment diferent.

Llavors ens trobem en un instant únic, irrepetible.

I com és això? Doncs l’atzar del teatre i mai millor dit. Tenim un mestre de cerimònies amb que proposen 4 texts. A partir d’aquest moment l’atzar juga a favor de l’espectador. Com en el joc, una ruleta ens indica com pot anar la funció.

RojooNegroA partir d’un número escollit en cada moment, tenim l’opció de veure un dels textos del dia. Posteriorment els actors tenen un repte a realitzar que proposa el públic en cada representació. I el dard tirat per una persona del públic indica el lloc on es situa l’acció.

El text és el mateix, el que sorprèn en cada moment és com els actors (que van en parelles o trios) expliquen el mateix text amb un context diferent.

I a partir d’aquest moment, l’espectacle sorprèn i anima al públic.

La veritat és que cada dia pot ser diferent. I el millor, com el que em va passar, un mateix text és totalment diferent depenent de l’atzar que ambienten.

Rojo o negro és un gran joc d’atzar i improvisació on el públic participa d’una manera molt activa. La diversió comença a casa: només podràs accedir al teatre si portes alguna peça de roba vermella o negra.A l’hora de pagar, també ets tu qui tria quin preu consideres just pagar.

Dramaturgs: Albert Tola, Blanca Bardagil, Eva Hibernia, Guillem Clua, Jordi Diamant, Jordi Oriol, Laia Martí, Laura Freijó, Lluïsa Cunillé, Marc Rosich, Steven Forti, Victòria Szpunberg.

Actors: Òscar Bosch, Neus Suñé, Valentina Calandriello,  Eduardo Telletxea,  Maribel Ibarz,  Alicia González Laá,  Joaquin Daniel, Maria Aragó i Xavi Àlvarez.
segueix-nos al Facebook

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Cultura, Teatre i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari