LIMBO, una proposta arriscada

limboIdea original:
Clara Peya
Ariadna Peya
Míriam Escurriola

Dramatúrgia:
Marc Rosich

Repartiment:
Mariona Castillo,
Tatiana Monells,
Ariadna Peya,
Clara Peya.Limbo, la història de l’Albert i a la vegada de la Berta. Un punt de partida dels reptes que suposa el canvi de sexe.

El punt de partida, el canvi de sexe. Un tema que hem pogut veure anteriorment, però poques vegades el d’una dona que es sent home. Amb la seva implicació ètica des d’un inici, deixa per l’espectador aquesta funció i ens mostra una història plena de dubtes.

1-46_LIMBOUn espectacle de dansa-teatre-música que et remou i et planteja preguntes. Una història verídica i extreta de les vivències viscudes amb la realitat de la transsexualitat / transgènere.

Amb un inici espectacular, on ja pots adonar-te de l’angoixa que viu el protagonista. Podem veure el repte per poder avançar en la societat quan no ets acceptat. Una societat binària, on tot és blanc o negre, home o dona.

Espectaculars els moments de dansa, tot i ser un profà en la matèria, m’han pogut transmetre sentiment amb el seu moviment.I un gran aplaudiment per els solos de Tatiana Monells i Ariadna Peya (que la vam poder gaudir als Terrats en Cultura de la passada temporada). Ballen amb l’emoció.

Atret per la veu de Mariona Castillo, i amb la mimetització que ha creat. Hi ha moments que dubtes si és ell o ella.

Divertit el moment ‘etiqueta’, una paraula amb musicalitat pot treure aquell punt divertit per reafirmar les etiquetes que crea la societat.

Un tema desconegut i que no s’ha parlat gaire. Sempre des d’uns altres punts de vista, mai el d’una dona que se sent home. I deixo a part la part ètica que implica i toca des de l’inici, a vosaltres. segueix-nos al Facebook

 

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Cultura, postfuncio, Teatre i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a LIMBO, una proposta arriscada

  1. Retroenllaç: Mares i Filles | Inquietuds / Riuada de Nassos

Deixa un comentari