Camargate

camargate

Dramatúrgia i Direcció:
Jorge-Yamam Serrano

Repartiment:
Cristina Gámiz,
Anna Sabaté,
Pep Durán.La recreació de la conversa que Alicia Sanchez Camacho i Victoria Álvarez van tenir al restaurant de la Camarga i enregistrada per Método 3.

IMG_20150320_222148Es construeix la base d’aquesta conversa, deixant una espectacle on podem veure com és el sistema polític i social amb que estem actualment.

Tot i que es pot pensar que no hi ha cap treball de dramatúrgia, no és així. És veu un treball d’estudi de recerca, de sintetització de la conversa, per fer-ho accessible a tothom. Sense deixar tocs còmics, per poder entrar en tota aquesta escombraria política que tenim davant.

Hi ha moments de rialles, d’aquelles que et fan sentir malament. Quan veus que tot és real, i la realitat supera la ficció.

IMG_20150320_224146Amb una estètica senzilla, una taula en mig de l’escenari. Acompanyat d’imatges o fragments de vídeo per fer referència als diferents personatges que van indicant en la conversa.

I fins i tot, repartit per la sala roba bruta (en aquest cas estovalles i tovallons), que pot passar desapercebuda. La roba bruta es renta a casa.

Genial actuació, tot i el difícil paper de tenir a una bellesa en escena per fer el papel de la Camacho.

Vaig tenir la sort d’estar en el col·loqui que van realitzar els actors i director amb el públic assistent. On ens van comentar el procés de creació de l’obra, les falses notícies que s’han creat per no consultar les dades, …

 

segueix-nos al Facebook

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Cultura, postfuncio, Teatre i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari