You say tomato

tomatoAutor:
Joan Yago

Dirección:
Joan Mª Segura

Reparto:
Anna Moliner,
Joan Negrié

Amb les recomanacions que s’han vist, no podiem faltar a la cita. I en cap cas ens ha defraudat, tot el contrari. El text de Joan Yago ens explica la història d’uns músics que van de bolos per un poble en Festa Major i tot el que els passa durant els minuts previs d’un bolo.

Però s’ha de dir que aquesta història que podria donar molt de suc no acaba aquí. Com una ceba anem treient capes i més capes. D’una història de dos músics passem a la història d’una d’una parella, d’una comèdia anem a un melodrama, i axí en cada una de les capes que anem saltant d’un extrem a l’altre sense adonarnos.

Entre l’Anna Moliner i el Joan Negrié hi ha química. I a l’escenari es veu, se sent i es transmet a l’espectador. A més d’estar genials, podem escolar la suau veu de l’Anna Moliner i la potència d’en Joan Negrié en el seus solos.

Les diferents transicions que ens presenta l’obra s’ha ajudat amb una iluminació que comença amb uns colors càlid a uns més freds. El millor de tot, és que succeeix sense adonar-te. La selecció de les cançons d’aquest viatge, han estat perfectament seleccionades. Ens transporta en diferents dècades, a més d’un canvi vestuari per cada dècada. Però no penseu que és un musical!!

Ara teniu un altre cita al Teatre de l’Aurora per aquest cap de setmana del 30 de setembre, 1 i 2 d’octubre del 2016

segueix-nos al Facebook

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Cultura, postfuncio, Teatre i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a You say tomato

  1. Retroenllaç: El llistat de l’octubre | Inquietuds

Deixa un comentari