73 raons per deixar-te, el Musical

73raons
Autor:
Guillem Clua i  Jordi Cornudella

Dirección:
Elisenda Roca

Dirección musical:
Andreu Gallen

Reparto:
Abel Folk, Mercè Martínez, Mone Teruel i Marc Pujol
Poques vegades m’ha passat que tingui que marxar a corre-cuita del teatre, però els horaris de RENFE manen per tornar a casa. I aquest cop m’hagués agradat felicitar tant als actors com als responsables d’aquesta obra (Guillem Clua i Elisenda Roca).

Guillem Clua ha deixat endarrere la història d’amor a través d’un fil vermell (la premiada Smiley) per endinsar-nos en una historia d’amor-desamor a través de la línia verda del metro. I tot a ritme de musical.

Si amb Smiley parlàvem d’amor i de com trobar a la teva mitja taronja, ara amb 73 raons parlen de relacions però sense aquell concepte del tot romàntic

Lletres que t’expliquen part de la història, d’una forma propera i actual. A més amb la visió dels pares de la parella per ficar-hi cullerada de tant en tant. Poc és pot dir de la veu dels protagonistes, ja els havíem escoltat i tenen una tècnica genial.

Una escenografia efectiva, on podem trobar-nos en un pis, en el carrer o directament en la estació/vagó del metro.

Li he trobat a faltar una cosa amb aquest musical, que en la majoria dels que he vist sempre existeix. Una cançó estrella, una cançó que se’t fiqui al cap i que no puguis oblidar-te. I ha dos intents, però s’ha de dir que no m’he quedat amb aquesta sensació de buit.

Tot i això, s’ha de dir que amb els seus alts i baixos m’ha agradat. Recomanable!!

segueix-nos al Facebook

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Cultura, postfuncio, Teatre, Teatre Musical i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a 73 raons per deixar-te, el Musical

  1. Retroenllaç: La Llista de Novembre | Inquietuds

Deixa un comentari