Ronda naval sota la boira

Ronda naval sota la boira

rondaDirecció:
Adrià Aubert

Repartiment:
Laura Aubert,
Bernat Cot,
Núria Cuyàs,
Xavier Frau,
Eduard Autonell,
Laura Pau i
Lluna Pindado.

Ens trobem amb una bona col·lecció de personatges posats en el naugragi de Panoràmic. Una excusa per explicar una visió de la vida (diguem’ne un xic surrealista). Un home corrent, una bleda, un capità amb principis, un hipnotitzador … i un parell de personatges més.

La veritat és que m’he rellegit l’obra de nou, primer de tot per refrescar-la de fa uns quants anys. I tal com anava llegint, em deia a mi mateix que era una missió impossible. Creia que retallarien per tot arreu per poder-ho realitzar, i la veritat és que he vist que no ho han fet tant. La veritat és que sembla que no s’han deixat gaire coses al tinter, fins i tot sembla que l’adaptació ha estat literal.

M’he quedat gratament sorprès al veure el resultat final. Es percep l’esperit dels Pirates, els canvis de vestuari, les corredisses de tothom per poder passar-hi una bona estona. S’ha de dir, que com moltes d’altres és una obra coral i no podem destacar el treball d’un actor/actriu.

Pot ser li falta una mica més de rodatge, però és recomanable. Pot ser interessant veure la vessant d’un espectador que no coneix el text o que fa temps que no l’ha llegit.

segueix-nos al Facebook

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Cultura, postfuncio, Teatre i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari