L’Avar

wp-1458802982395.jpegDirecció:
Josep Maria Mestres.

Actors:
Joan Pera,
Manu Fullola,
Júlia Barceló,
Ricard Farré,
Josep Minguell,
Elena Tarrats,
Alba Florejachs,
Manel Dueso,
Òscar Castellví,
Xavi Francés.

A Joan Pera tots el tenim com un actor amb un paper molt particular, i quan deia de fer l’Avar el primer que m’ha vingut al cap era una comèdia on tindríem el Joan Pera a escena. I m’ha sorprès gratament al veure’l en un paper totalment diferent al que teníem en ment, i més en una comèdia. Tot i això s’ha de dir que hi ha moments que sembla que creua aquella fina línia que correspon a l’humor que el caracteritza. Però (menys mal) que no la creuarem, almenys aquesta nit.

L’Avar que podem veure al Goya és una adaptació de Sergi Belbel, que ha estat dirigida per Josep Maria Mestres. Amb l’aire clàssic pel seu encantador vestuari, una escenografia efectista.

Tot i que el paper principal recau en Joan Pera, està envoltat d’unes bones interpretacions de tots els actors que l’acompanyen en aquesta obra. A més sembla que gràcies a ells, podem veure una funció més pausada i sense saltar-se el text (cosa que s’ha d’agrair). Genial els actors masculins, Ricard Farré, Xavi Francés i Òscar Castellví que m’han encantant.


segueix-nos al Facebook

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Cultura, postfuncio, Teatre i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari