Punto de Rocio

image

Veu
Daniel Anglès

Direcció musical i guitarra
Marc Sambola

Vents i percussió
Oriol Mula


Avui un concert de Daniel Anglès interpretant cançons de Rocio Jurado amb arranjaments de Marc Sambola. Què us sembla? Inicialment ens tira enrere, però m’ha captivat des de l’inici

He anat a la presentació de l’àlbum “Punto de Rocío” en un concert íntim. Si ja vaig gaudir fa un temps de la presentació “Cançons inesperades” amb Miquel Tejada, aquest cop m’ha embruixat de nou.

A partir de les cançons més emblemàtiques i conegudes (de debò), amb uns arrengaments de Marc Sambola per treure aquella part que tothom recorda i amb noves harmonitzacions el resultat que es respira és contundent i delicat a l’hora. M’ha donat oportunitat de poder descobrir aquestes peces d’una forma diferent, i veure que són clàssics que es descobreixen una i un altre cop.

Tot i no ser cançons d’amor, ja que els compositors que van escriure més aviat al desamor, tot i trobar peces que enamoren.

Cançons com “Señora”, “Como una ola”, “Se nos rompió el amor”, “Punto de partida”, “Como yo te amo” i  “Si amanece” han estat sonant aquesta nit (la verita és que he tingut que veure el nom de les lletres).

“Punto de Rocio” moment exacte/ temperatura exacte que el vapor és converteix en aigua i durant aquest concert, la  rosada s’ha creat amb les llàgrimes del cor.

I noves dates per aquest 2017. Els #Terrats2017 presenten “Punto de Rocío” els propers 16 i 18 de juny.Diapositiva04

 


segueix-nos al Facebook

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Concerts i Música, Cultura, postfuncio i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Punto de Rocio

  1. Retroenllaç: Cançons que acaben en fade out | Inquietuds

Deixa un comentari