#LifeSpoiler

Liife_Spoiler.jpg

 

Direcció:
Marc Angelet  i
Alejo Levis

Repartiment:
Bruna Cusí,
Vicky Luengo,
Sergio Matamala

#LifeSpoiler és la proposta de ciència-ficció escrita i dirigida per Marc Angelet i Alejo Levis , i interpretada per Bruna Cusí, Vicky Luengo i Sergio Matamala que ens ofereix l-oportunitat de tornar de nou a la   Sala FlyHard.

I de nou celebrem el treball de l’escenografia de Closca Turla i Sergi Esceno, sembla que cada cop que veiem una escenografia que ens agrada, la “Closca” sempre ha ficat cullarada.

Hem gaudir molt d’aquesta proposta, i sí, surt  el famós gat d’Erwin Schödinger.  Si ja estem enganxats en el que publiquem actualment a les Xarxes Socials i veure el que hem fet el últims anys, actualment ens planteja la història al revés. Que succeeix si podem veure el que publicarem en un futur? Amb aquesta premisa podem gaudir-ne d’aquesta proposta.

Si no ens espanta el multivers que DC va crear en diferents realitzats més o menys independents, ara la proposta tot i semblant, ens oferents la possibilitat de poder escollir entre dos universos semblants, o potser bessons? o millor dit quàntics.

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Cultura, postfuncio, Teatre i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari