La importància de ser Frank

importancia.jpg

La importància de ser Frank

Direcció:
David Selvas

Repartiment:
Laura Conejero,
Jaume Madaula,
Mia Esteve,
Paula Jornet,
Paula Malia,
Norbert Martínez,
David Verdaguer

Ja fa uns dies que vaig poder veure la nova versio que s’ha fet de La importància de ser Frank. Amb un èxit al TNC, ara torna a la cartellera barcelonina per tots aquells que ens hem perdut aquesta obra.

Vaig acudir a una prèvia en petit comité abans de la seva estrena (o reestrena) i la resposta del públic va ser general, una obra que emociona i agrada en molts sentits.
Aquest cop tenim durant aquests dies del Grec 2018 i de xafogor constant una obra per poder riure sense deixar que ens faci reflexionar i criticar la societat.

Les aparences socials i els embolics en clau musical, però no patiu no es pasen tota l’estona cantant. Una adaptació musical d’aquest text, amb composicions fresques i alguna que et quedes taral·lejant al finalitzar la funció. Els número musicals i les coreografies flueixen i encaixen a la perfecció amb l’argument de l’obra.

El text ens suggereix una divertida història que hem vist sovint, però no per això no deixa de sorpendre’ns les noves visions. Amb un treball coral on tothom té el seu punt àlgid, però em sembla que tots hem gaudit amb el paper que Laura Conejero realitza aquest cop.

Amb les entredes exhaurides durant el seu pas pel Teatre Nacional i amb el bon treball que actualment té la Brutal entre les mans, ha poder anar directament al Poliorama. Teniu una bona opció per anar durant aquests dies si no tenim entrades per tots els espectacles del Grec, o directament per si volem riure una estona i desconnectar de tot.

segueix-nos al Facebook

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Cultura, postfuncio, Teatre i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari