L’alegria que passa

Títol original:
L’alegria que passa

Autoria:
Santago Rusiñol

Dramatúrgia:
Marc Rosich

Repartiment
Mariona Castillo,
Jordi Coll,
Júlia Genís,
Eloi Gómez,
Àngels Gonyalons,
Pol Guimerà,
Basem Nahnouh,
Pau Oliver i
David Pérez

S’ha estrenat i no hi ha excuses per no anar-hi.Dagoll Dagom l’ha encertat de ple en aquesta nova proposta que representa el seu acomiadament.

Dagoll Dagom presenta el seu nou i darrer musical de creació, L’alegria que passa, un espectacle basat en l’obra de Santiago Rusiñol. L’equip artístic compta amb Marc Rosich (text i direcció), Andreu Gallén (música i direcció musical) i Ariadna Peya (direcció coreogràfica). Àngels Gonyalons torna a col·laborar amb Dagoll Dagom després de ser la Blanca del primer Mar i cel, el 1988.

Han presentat una adaptació d’un clàssic en un meravellós musical i unes impactants coreografies d’Ariadna Peya. Tot molt ben amanit amb grans actors que t’enganxa des del primer minut. A més una Àngels Gonyalons que sembla ha ressorgit com au fènix amb aquest muntatge.

Mariona Castillo, on l’he vist en diferents musicals, Pau Oliver, Júlia Genis,… tots estàn esplèndits. Però un d’ells és el que recordarem i s’ha de seguir en els propers espectacles. un gran Eloi Gómez que fa el paper del revolucionari i la veu de tota la revolta.

És un musical que m’ha captivat des del primer moment. No baixa el ritme en cap moment, no hi tens descans en cap moment. La trama o totes les peces musicals sembla que estan perfectament sincronitzades. Amb diferents estils en musicals.

Un espectacle que agradarà tant a grans i a joves. Una trama sobre el poder i el poble, l’alcalde i treballadors.

Tots recordem a Dagoll Dagom amb el seu Mar i cel, però per una nova generació, segurament es recordarà per aquest nou musical. Per la porta gran, i ben gran, es despedeixen.

Aquesta imatge té un atribut alt buit; el nom de fitxer és riuada2.jpg
10a edició de la campanya solidària #RiuadadeNassos

Apadrina 1 Somriure per ajudar a l’ONG Pallapupas, pallassos d’hospital, amb la campànya #RiuadadeNassos

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Concerts i Música, Cultura, Noticies, postfuncio, Teatre, Teatre Musical i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari