Un amor particular

Un amor particular

Teatre Condal

Direcció:
Jumon Erra

Autoria:
Jumon Erra i Daniela Feixas

Composició musical:
Miquel Tejada

Intérprets:
Mara Jiménez i Xavi Navarro

Ahir vaig estar al Teatre Condal veient aquesta comèdia musical que han escrit Jumon Erra i Daniela Feixas amb música de Miquel Tejada i dirigida per Jumon Erra. De moment pinta bé.

És la nova proposta del teatre musical català, on la comèdia romàntica és l’excusa perfecte per poder passar una bona estona. Tenim la parella romàntica de dues classes socials, amb una mica d’humor. I sembla que els musicals d’aquesta temporada venen amb força.

Ens situem al Raval on viu Ada, una nova actriu està passant per una situació econòmica. Tenim el Xavi que viu a la part ‘pija’ de Barcelona. Dos personatges contraris que s’atreuen per la passió.

El personatge del Xavi ha anat canviant en cada moment que apareix, i es nota en la forma en què canta i actua, d’un complet ‘estaquirot’ a una persona amb vida. L’Ada, al contrari, del seu estil més urbà, fa un traspàs a cançons més romàntiques a l’hora d’anar avançant amb els personatges.

Menció a part per aquesta parella, molt bona química entre ells Unes interpretacions de Mara Jiménez i Xavi Navarro tant en la part actoral i musical que he al·lucinat. El primer que s’ha vist, és com es presenten l’Ada i el Xavi, amb dos estils diferents a l’hora de cantar. Ada ha començat amb una cançó més urbana i el Xavi més clàssica; com diferenciant dos estils, dos barris contraposats.

L’únic que m’ha grinyolat en estones, és que la música ha estat una mica més ‘alta’ deixant sense poder escolar les veus. Ja m’estic fent gran.

Feu-vos un regal i aneu a veure “Un amor particular“. Una comèdia que transmet feliçitat i ganes de cantar i ballar com el protagonista.

Aquesta imatge té un atribut alt buit; el nom de fitxer és riuada2.jpg
10a edició de la campanya solidària #RiuadadeNassos

Apadrina 1 Somriure per ajudar a l’ONG Pallapupas, pallassos d’hospital, amb la campànya #RiuadadeNassos

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Cultura, Noticies, postfuncio, Teatre, Teatre Musical i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari