Elling

Elling

La Villarroel

📌Direcció:
Pau Carrió. .

📌Autoria:
Simon Bent i
Ingvar Ambjørnsen.

📌Traducció:
Pau Carrió.

📌Intèrprets:
David Verdaguer ,
Albert Prat ,
Albert Ribalta ,
Òscar Muñoz i
Queralt Casasayas.

Elling és un conte, una faula plena d’animals humans, tendra, divertida ivibrant que ens explica una història de superació personal gràcies a una amistat original i imprevisible.

Elling és una comèdia amb un rerefons social molt important. Algunes situacions dels protagonistes ens fan riure, però no som conscients que formen part d’un trastorn mental i una lluita per sortir de les dificultats d’una malaltia i d’una societat que vol que tots siguem ‘normals’.

Elling i Kjell es coneixen compartint habitació en un centre psiquiàtrics. Sembla que són pols oposats i totalment diferents. Però els hi donen l’oportunitat de compartir un pis tutelat a la ciutat d’Oslo. Aquí ens trobem com lluiten per a la seva integració en la societat. Amb voluntat i molta força intenten fer-ho amb un final que no podria ser altre amb gent malalta psíquicament.

David Verdaguer i Albert Prat fan uns papers magnífics, no és estrany que David Verdaguer vagui guanyant premis un rere altra. Tots dos, Prat i Verdaguer, tenen una bona connexió a l’escenari. I s’aprecia des del primer moment.

El text és meravellós, i la feina que ha fet Pau Carrió per tenir un ritme natural, amb una gran presentació dels personatges i amb un context que va creixent de mica en mica. Fa que el gaudeixis més-

Aquesta imatge té un atribut alt buit; el nom de fitxer és riuada2.jpg
10a edició de la campanya solidària #RiuadadeNassos

Apadrina 1 Somriure per ajudar a l’ONG Pallapupas, pallassos d’hospital, amb la campànya #RiuadadeNassos

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Noticies, postfuncio, Teatre i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari