Stockmann

imatge stockmann WEB«Stockmann»

Adaptació  ‘Un enemic del poble’, d’Henrik Ibsen
Intèrprets
:

Annabel Castan,
Bernat Quintana,
Pep Ambròs,
Mireia Illamola,
Arnau Puig.

Al final vaig poder anar a la Sala Muntaner a veure el muntatge de les Antonietes Stockmann. A partir d’una obra de Henrik Ibsen “L’enemic del poble”, presenten una obra valenta i actual 130 anys després de ser escrita.

Cartell StockmannHi ha frases dintre de l’obra que et fan reflexionar “Una minoria pot tenir raó; la majoria sempre s’equivoca” o “De què et serveix la raó, quan no tens el poder”. .

Bernat Quintana en el paper del Dr. Stockmann i un gran Pep Ambrós en el del seu germà i  alcalde la la localitat, ens explica una història en quatre actes diferenciats.

L’enfrontament d’una persona cap a la majoria, l’enfrontament social és presenta en aquest muntatge. És el fet de dir el que tothom pensa, el que tothom vol dir i no sap amb quines paraules presentar-les.

Stockman-DAVID-TARRASON_ARAIMA20130507_0127_27 Tota els actors interpreten els seus personatges amb una precissió magnífica.

Tenim una posada en escena magnífica. Amb les diferents parts totalment precises i que ajuden aldesenvolupament de l’obra en tot moment.Sembla una escenografia minimalista, pero deixa tot el protagonisme al text i als actors.

Encara que queden pocs dies a la Sala Muntaner espero que es pugui veure l’obra a la resta de Catalunya.
 
segueix-nos al Facebook

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en postfuncio, Teatre i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Stockmann

  1. Retroenllaç: Anem al teatre sense baixar a Barcelona? #TeatreOUTBCN | Inquietuds de @funkyover

  2. Retroenllaç: Un tramvia anomenat desig | Inquietuds

  3. Retroenllaç: Othello | Inquietuds

Deixa un comentari