Un tramvia anomenat desig

desig.jpg
Autor:
Tennessee Williams

Direcció:
Oriol Tarrasón

Repartiment:
Jorge Albuerne
Pepo Blasco
Annabel Castan
Mireia Illamola

Un altre cop al Teatre de l’Aurora s’avança a l’hora de programar, i hem pogut portar a les Antonietes amb aquesta nova versió d’un Tramvia anomenat desig.

Una de les millors opcions per arrancar aquest 2016. La història de les germanes Blanche i Stella Dubois. La primera ancorada en el passat, i el turment que va passant. Una obra de personatges neuròtics i turmentats que viuen condemnats pel maleït somni americà.

La jove companyia Les Antonietes torna amb un dels clàssics desprès de realitzar-ho amb Stockmann i Vània , ara tornem a la reflexió sobre la condició humana.

Genial el treball que realitzen Annabel Castan i Mireia Illamola, cada vegada que les veig amb les Antonietes no defrauden. Pepo Blasco encertat, tot i que Jorge Albuerne no m’ha acabat de convèncer, tot i encertat en certs moments el fantasma de Brando pot ser molt pesat. S’ha de dir que és el segon cop que representen aquesta obra, i els hi queda una mica de rodatge.

I un gran encert la il·luminació (sobretot en els moments de la banyera) i l’escenografia on a vegades poc és molt.

En breu els tindrem fent temporada a Barcelona.

segueix-nos al Facebook

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Cultura, postfuncio, Teatre i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Un tramvia anomenat desig

  1. Retroenllaç: Boges | Inquietuds

  2. Retroenllaç: Othello | Inquietuds

Deixa un comentari