La màgia del Teatre a #Pulmons

PulmonsÉs difícil indicar fins on t’ha agradat una obra quan una amistat és una de les responsables de l’obra. I és el que m’ha passat a l’hora d’anar a veure l’última estrena que la Sala Beckett ha realitzat Pulmons.  I sembla que Marilia Samper ha trobat una història que li ha agradat i l’ha fet seva.

El et que una història d’amor on tothom és pot sentir reflectit. Els dos actors fan riure i plorar amb la seva interpretació. Tal com sentim tots en una parella. Però no estem parlant d’una història d’amor o de conversar a l’hora de tenir un fill. Estem parlant de la vida diària d’una parella.

Ens trobem com a simples voyeurs d’una relació i el que li va passant per la vida des de el moment en que conversen que volen tenir un fill. Una excusa com qualsevol altre 

I el millor de tot, hi trobem química entre Pau Roca i Carlota Olcina. Des de l’inici ens podem creure que hi són parella. El joc de mirades, com es creuen les mans, com es toquen, s’acaricien. Han treballat molt per que ens podem creure que hi ha química entre ells.

La direcció d’actors per fer-ho creïble que sembla que no s’ha tingut que treballar al creure-ho. Sense canvis de vestuari, ni d’escenografia han fet el que és més difícil en el Teatre. Creure’t com van vestits, on estan o directament el pas del temps.

Genial el fet que amb una volta, un gir, o un canvi d’entonació et transporta en un altre moment.

Pulmons - Sala Beckett

Per cert, al finalitzar l’obra podrem veure si la taxa de natalitat és veu afectada. Segur que hi ha molt que pensar.

I anar a veure Pulmons pots participar en un Trivial molt especial i pot tenir premis….

Autor:
Duncan Macmillan

Direcció:
Marilia Samper

Repartiment:
Pau Roca
Carlota Olcina

segueix-nos al Facebook

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Cultura, postfuncio, Teatre i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 respostes a La màgia del Teatre a #Pulmons

  1. Retroenllaç: Habemus programació al Teatre Aurora | Inquietuds de @funkyover

  2. Retroenllaç: Nominats de la XX edició dels Premis Butaca 2014 | Inquietuds de @funkyover

  3. Retroenllaç: Premis de la Crítica de Teatre | Inquietuds de @funkyover

  4. Retroenllaç: Pretty | Inquietuds

  5. Retroenllaç: L’Alegria | Inquietuds

Deixa un comentari