SentimSentits

sentimsentits

 

SentimSentits

Repartiment:
Pol Jiménez

 

Il·luminació:
Albert Pérez

Audiovisuals:
Charles Atlas

Música:
Dani Tejedor

La setmana passada vam veure un espectacle de dansa molt recomanable a La Vilella. SentimSentits és un espectacle de Pol Jiménez i la seva reinterpretació sobre un fragment de “Glimpse” de Cesc Gelabert.

Un espectacle díficil de definir, ja que tracta dels 5 sentits que tots tenim. Com expresar tots ells i etransmetre-ho al públic assistent és una quimera díficil de realizar. Si pot ser difícil definir com sentim un so, un sabor, un soroll,.. imagineu-vos com definir-ho amb el moviment del cos.

Un espectacle on combina la dansa, la música, la projecció d’imatges i la llum. En diferents moments és tant important el que veus, el que insinueix com el joc amb les ombres per retransmetre els sentits.

Per a una persona aliena a la dansa, pot ser difícil veure espectacles de dansa. Però en aquest en concret el més important és deixar-se portar per la dansa i veure si t’arriba a transmetre alguna sensació més que veure únicament el moviment. I aquesta vegada, el Pol impregna en el seu ball molt més que moviment.

Sense gaire estona, el públic és testimoni del que tenim davant l’escenari és un petit geni a punt d’esclatar per la seva fortalesa i determinació en el ball. I més amb una disciplina on es demana molt a l’artista.

En aquest cas un jove Pol Jiménez es distància de la dansa espanyola tal com la coneixem per apropar-nos a una nova perspectiva amb el seu cos. Segur que en sentirem parlar d’ell en breu, ja ho va demostrar en el seu espectacle “Nu”. I veure el seu curriculum i els premis aconseguits ens confirmen que el veurem de nou.

És un d’aquests espectacles que tenim pocs dies per anar a veure-ho i de tant en tant hem d’arriscar-nos i deixar espais buits a l’agenda per poder anar (encara que l’últim dia) per recomanacions d’última hora. I al final les sales petites són les que més arrisques per donar a conèixer noves propostes interessants.

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Cultura, postfuncio, Teatre i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari