ELI

ELI.jpg

ELI

Autor:
Roc Esquius

Direcció:
Antonio Calvo

Repartiment:
Pep Antón Muñoz,
Jaume Casals

Aquest cop anem a la prévia de “ELI” a la Sala Versus Glòries. A més amb una grata sorpresa , ja que en un dissabte amb fúlbol i jugant el Barça, el teatre estava totalment ple amb bastant jovent.

Aquest cop, Roc Esquius ha escrit una obra de ciència ficció (com vam veure amb Mars Joan i la primera que vaig veure “iMe”). Com si fos un episodi de Twiligh Zone, ens transllada aquest cop en l’enfrontament entre pare i fill. Per camins entre la ficció i la realitat i amb petits tocs de ciència ficció Sci-Fi que tantes bones estones ens ha dónat anterioment Roc.

Aquest cop Roc Esquius ha estat acompanyat per Pep Antón Muñoz i Jaume Casals i dirigit per Antonio Calvo en una proposta en que la ciència-ficció es combina amb el drama paterno-filial que es perceb a l’inici. De mica en mica, aquesta díficil relació la podem extrapolar a la relació de les persones per comunicar-se entre els altres. Fins arribar moments en que ja parlem del problema de l’aïllament dels joves i dels no tan joves, que necessitem qualsevol aparell (ELI, un telèfon, …)

El protagonisme de la funció és tant de l’escenari i la il·luminació com dels actors, ja que amb molt poc ens han de transmetre tota la tensió entre els dos protagonistes. I en aquest cas, Pep i Jaume es complementen entre ells per fer-nos real el seu personatge.

 
segueix-nos al Facebook

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Cultura, postfuncio, Teatre i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari