Res de tu

Res de tu

Àtic 22 / Teatre Tantarantana

Companyia:
Companyia del No-Res

Direcció:
Montse Rodríguez Clusella

Autoria:
Iván F. Mula

Repartiment:
Roger Vila i
Mireia Sala

Avui anem a l’Àtic 22 a veure una proposta d’un amic i company de teatre, Iván F. Mula.

Res de tu és una obra que parla de la soledat, d’amor, d’una sortida de l’armari, d’un escriptor que li costa escriure la primera pàgina. Iván ho explica en primera persona i amb un estil molt personal.

Ens endinsem en el món adolescent, una mica llunyà per a mi. Però amb tot, he connectat per parlar-ne de coses comunes en molts de nosaltres. Un escenari nu i que s’omple de les interpretacions i el moviment dels personatges per anar omplint amb una història.

Parlar de la soledat no és fàcil, i menys si ho fas en parlant en primera persona. A més quan et veus que estàs envoltat de gent. Una soledat que a vegades passa desapercebuda.

El personatge, com l’autor, és un jove estudiant de periodisme i introvertit. Vol encaixar en un entorn superficial i que no sent com a propi. A més hi ha un amor secret cap a un dels seus amics, un d’aquests hetero-curiós . Un gran amic i a més popular que ja té una relació amb una dona.

Iván F. Mula, l’escriptor que no escriu al final s’ha animat a escriure una obra de teatre sobre l’amor romàntic i que tòxic pot tornar-se. Amb uns fantàstics Roger Vilà i Mireia Sala, que tenen una gran química entre ells, la direcció de Montse Rodríguez i una gran direcció de moviments d’actors han fet que sigui una nit rodona.

Des de l’inici de l’obra podem observar que hi haurà un ritme trepidant per explicar-nos aquesta història. Jugant amb les veus i moviment ens anem endinsant en els quatre protagonistes de l’obra. Anem veient diferents escenes temporals, de forma lineal, per explicar-nos una experiència.

M’he quedat amb ganes de més, a veure si la propera proposta de l’Iván no es faci esperar gaire. I poder veure en escena aquests dos grans actors que l’han acompanyat.

Us animo a veure aquesta obra, segur que us sorprendrà gratament, encara que tingueu uns anys més que els protagonistes.

Aquesta imatge té un atribut alt buit; el nom de fitxer és riuada2.jpg
10a edició de la campanya solidària #RiuadadeNassos

Apadrina 1 Somriure per ajudar a l’ONG Pallapupas, pallassos d’hospital, amb la campànya #RiuadadeNassos

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Cultura, Noticies, postfuncio, Teatre i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari