Rovira versus Rodríguez

Rovira versus Rodríguez

Teatre Versus Glòries

Direcció:
Cristina Clemente i
Nelson Valente

Dramatúrgia:
Cristina Clemente i
Nelson Valente

Interprets:
Lide Uranga –
Julian Ponce Campos –
Mayra Homar –
Gabriel Beck –
Jordi Andújar –
Lluïsa Castell –
Núria Cuyas –

Rovira versus Rodríguez és una nova creació teatral de la dramaturga barcelonina Cristina Clemente i el dramaturg de Buenos Aires Nelson Valente, que és part d’una experiència de col·laboració escènica internacional. S’han fet tres obres amb els diferents familiars. I aquesta és la que uneix a les dues famílies.

Dues famílies fan una trobada per comunicar una cosa entre ells. I a partir d’aquesta situació, succeeixen coses còmiques, hilarants i completament inversemblants.

Cristina i Nelon juguen molt bé amb el que pensem dels catalans i dels argentins, creant moments divertits. El xoc entre les dues cultures, els tòpics entre els catalans i argentins provoca moments divertidíssims.

La iniciativa de crear aquest projecte entre sales de Buenos Aires i de Barcelona, ha estat tot un encert. A veure si podem veure les 3 obres la temporada vinent i altra iniciativa com aquesta.

Gran encert entre els diferents actors. Tant la part catalana com argentina tenen els seus moments. Lide Uranga i Lluïsa Castell magnífiques com a matriarques de les dues families; que s’han de veure amb els seus fills (i un més).

Ha estat una bona manera de finalitzar la temporada teatral. I ara a tancar fins al setembre.

A vosaltres, us recomano anar a la Sala Versus Glòries aquests dies per riure una bona estona.

Aquesta imatge té un atribut alt buit; el nom de fitxer és riuada2.jpg
10a edició de la campanya solidària #RiuadadeNassos

Apadrina 1 Somriure per ajudar a l’ONG Pallapupas, pallassos d’hospital, amb la campànya #RiuadadeNassos

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Cultura, Noticies, postfuncio, Teatre i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Rovira versus Rodríguez

  1. Retroenllaç: La paella dels dijous | Inquietuds

Deixa un comentari