Fama, el musical

FAMA! El Musical

Idea original:
David De Silva

Traducció:
Jorge Arqué /
Félix Ortiz /
Salvador Toscano

Adaptació:
Jorge Arqué /
Félix Ortiz /
Salvador Toscano

Dramatúrgia:
José Fernández

Direcció artística:
Coco Comin

Repartiment:
Raudel Raúl, Clara Peteiro, Betty Akna, Meritxell Valencia, Andrea Malagón, Dianne Jacobs, Alexandre Ars, Dídac Flores, Pablo Raya, Morena Visci, Macarena Fuentes, Bernat Mestre, Miquel Malirach, Joan Martínez, Queralt Albinyana, Antonio Buendía, Ferrán González

Fama, el musical versió d’èxit internacional, el fenomen de la cultura pop sobre la llegendària escola secundària d’arts escèniques de Nova York.Un títol inconfusible de la inoblidable franquícia de cinema i televisió, Fame The Musical.

És el que passa amb algunes obres, a vegades t’agrada més el record que et porta (o el que t’explica) que el que realment veus a l’escenari. En aquest cas és el que em va passar. Vaig gaudir-ne molt durant la funció, recordant els personatges, la música, el número final.

Tot i ser una funció prèvia, abans de l’estrena oficial (i que no tot estava funcionant al 100% i es va notar en alguns moments) va ser un regal en l’àmbit visual, una experiència meravellosa i un salt al passat.

Aquell moment final, la cloenda perfecta amb el ritme de la mítica “Fama!” que la nostra generació va crèixer i que taralejas sense voler i vols possar-te a ballar amb ells. Com quan de jove has vist una pel·lícula i vols fer karate com Daniel LaRusso o Bruce Lee; aquí ha passat el mateix. Vols començar a escoltar la música per ballar com qualsevol dels protagonistes.

Amb tot, la vaig gaudir, possiblement no és un espectacle rodó, però segur que surts encantat i amb ganes de ballar.

Aquesta imatge té un atribut alt buit; el nom de fitxer és riuada2.jpg

Quant a funkyover

Francesc Esteve i Tomàs. M'agrada el teatre i sóc assidu del mateix i dels #postfunció. Sempre trobareu les meves piulades a twitter @funkyover Caçador dels dracs de Barcelona, intentant fer alguna cosa amb la col·lecció que he pogut realitzar durant els últims anys.
Aquesta entrada s'ha publicat en Catalunya, Concerts i Música, Cultura, Noticies, postfuncio, Teatre, Teatre Musical i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Fama, el musical

  1. Retroenllaç: Cantando bajo la lluvia, el Musical | Inquietuds

Deixa un comentari